Berita terkini....hihihi...

|

Assalamu'alaikum...

Hari ni,genap 10 hari pertama dlm bulan Ramadhan...alhamdulillah...xponteng lg puase...!!

xde apa yg menarik ari ni nk dikongsi bersama kalian..cume mood ku kali ni lebih baik dr smlm...hehehehehe....!! smlm,mcm xde perasaan..jgn tnye knp..ak sendiri tiada jwpn nye..(cewah....mcm ayat drama plak..)

Hari ni, ada softskill yg sgt laha!!! bosan dan amat membosankan...!!! sgt laha....!!! tp,ak gigih gk pegi... ari ni,ak xpegi menjual...HA!!!! pikir lain la tu..eeee...jgn pikir lain la...!!!! ish...!!!! xpergi menolong gerai rumah kt Bazra tu mcm sblm ni...sbb apa??? sbb tdo!!!!hehehe...bahagia ak tdo!!! bgn2 tdo,lps solat asar, ak membeli mknn dgn jumain kt kedai kk2 ni..gigih berjalan mmbawa payung!!!sbb takut hujan ketika berjalan... sbb basikal ada satu je...yg nk pegi kedai 2org..so,jln kaki sudah!!!

Berita yg baru ak terima...ingt lg x pelukis yang menimbulkan kemarahan umat Islam dgn melukis karikatur Rasulullah S.A.W yang kita sayangi yang diterbitkan di suratkhabar Jyllands-Posten pada 30 September 2005 yang lalu... Pelukis Denmark tersebut diberitakan sudah mati dan berita ini sengaja disembunyikan oleh pihak Kerajaan Denmark...dh tahu salahkn..mcm tu la..!!! jd,sesiapa yg mmbaca berita ini,sebar-sebarkan kpd semua umat Islam terutamanya...

5 comments:

budak_ORGANIK said...

sesungguhnya..motif berjalan kaki ke kafe utk membeli makanan tidak ku ketahui......(smbil pkai pyung yg tak tahan tu...)

jumapx said...

ha3
pe salahnya gigih jalan kaki...
metroseksual katanya bawa payung...

org kata...
sediakan payung sebelum hujan...ha3

propa~

Otit said...

selamat berblogging,zim.

suka gaya penulisan yang santai macam dlm blog kamu ni.

x mengapa kalo kita jalan while the other naek beskal.
asal mereka tahu yang that is the best for everyone.
kan!

nota.kematian said...

hahahaha...
gigeh...
tu cafe kk1 ke cafe kk3?
wah wah wah....

Ruzzaida said...

ajim.. nice blog..
template cantik sgt..
wane hijau lagi tu..