Bersinar Bak Suria....!!!!

|

Tajuk tak tahan....!!! hahahhah....
assalamu'alaikum dan salam perpaduan...

entry kali ni, nk kongsi dgn kalian...ttg hari Ahad (1 Mac 2009) yg bg ak mcm menyinari hidup ak...!!! menyampah kan.......huahuahuahua....

Hari bertuah ni bermula bile ak melihat seseorg masa ak tlg gerai kelab kebudayaan..die tgh makan mee hun sup kot...time tu ak berbual2 dgn kak yana dan kak ida...

ak tnya kak yana dan kak ida...: "kak,mcm mana nk jd baik???"...

kak yana tnye,: "knp tetibe tnye??? baik dr segi apa??? handsome pon org akan kate baik juga kdg2..."kak ida pon ckp benda yang sama...(mcm tu la ayat kak yana

ak: "nnth la...tp,mcm mana nk jd baik ek...???"(pandangan ak xlari drpd melihat si dia...berselera die mkn...)

kak yana : "siape ni??"

ak: "saya..."

tut.....tut....tut.....

lps tu perbualan tu tergantung sbb apa nnth ak dh lupa...buat lah keje masing2 balik...

then,tengah hari nya,ak balik dgn the remedy...die naik basikal,ak naik moto...smpi kt umah...
ak ckp kt diri ak...ak akan cube berubah...cube...cube...dan cube....!!!!
ak buat apa yang sepatutnya ak buat...!!!! then ak tunaikan kewajipan ak....tenang...

then,sinaran nya berterusan dan bertambah menyerlah sinarannya bila smpi petang sblm waktu solat Maghrib...AKU DAH KAWAN BARU...!!!! huhuhuhuhu...(propa kn....kwn baru pon nk heboh...!!!) kawan baru ak ni,ak berhubung dgn die melalui email sahaja mula2.....xpernah jmpa..xpernah call(xkn nk callkn...die duk luar negara...bankrup ak..)..just email...!!petang td,start chatting dgn die...then die sudi berkawan dgn ak...ak xtahu knp ak begitu teruja teramat....!! bila ak tgk muka die,ak tahu die baik org nye...!!! insyaAllah...sbb tu kot...nnth la...

ak yang start bg email kt die...!!!huhuhu...ALHAMDULILLAH SESANGAT....!!
panjang citer mcm mana ak leh kenal die...email die ak amek kt mana...dr siapa...panjang sgt la...


harap persahabatan ak dgn die berkekalan...!!! dan harap apa yang ak nk ubah diri ak....di makbulkan ALLAH....

tu je.,...

5 comments:

jumapx said...

gituw
sape la gerangannya kan...he3

tentang ku... said...

heheheh....
biar lah si dia terus mnjadi tanda tnye....!!!
xnk expose stkt ni...

Ruzzaida said...

(pandangan ak xlari drpd melihat si dia...berselera die mkn...)

heee.. rugi xtgk sape si dia yg ajim pandang tu..
cane la leh x terperasan..huhu
klo x, boleh wat gosip baru..
hehe =p

tentang ku... said...

hahahah...mati la klau akak tahu...!!!hihiihih

Daoz said...

PROPA!