Terharu...!!!!

|


Copy Award Untuk diletakkan di Blog Anda...
Done!!!!
Nyatakan 5 Fakta Menarik tentang Si Pemberi Award ini..
  • seorang perempuan...
  • schoolmate time SBP dulu...
  • slamber..(dulu r..xtahu skrg..)
  • minat warna pink...
  • sporting...

Blogger Mestilah Menyatakan 10 Fakta / Hobi Diri Sendiri sebelum Memilih Penerima Award Seterusnya...

  • suka menyanyi dan menari tarian tradisi...
  • suka tengok realiti tv...
  • suka duk rumah klau xde event...
  • suka belajar dan kongsi ilmu2 yg berguna...
  • makan aktiviti favourite...
  • bercita2 nk beli pakaian branded...tp,tgh kumpul duit...
  • tgh nak toughkn badan sikit2....hahahah...
  • love blue,green...black...white...
  • tgh plan nk buat apa lepas graduate...
  • now,nk tmbh kawan...

Anda Perlu Memilih 5 Penerima Award Seterusnye dan Describe ttg mereka...

  • Patung Cendana-cool,sporting lecturer...
  • Rizal-dh ada lagu single skrg...
  • Aloy-bukan sekadar logam...
  • The Cactus-tgh layan perasaan...
  • IZMIR- junior...

2 comments:

nota.kematian said...

owh.

ya!
semua fakta tentang tuan punya blog ini adalah benar.
:D

iPai said...

hahahh ... azim ooo azim ... bdn tough tu kadang2 genetic juga ... so kalo bapak ko skrang ni agak tough, orait laa (selalu ye, bapak2 yg tentera ok laaa) ....

aku nie, hari2 g jog ... petang laa .. pg tak best, pg best utk tido je ... hehehe ...

so, aku mula2 target nak badan tough ... uhuh .. dah 2 tahun buat, tak tough mane pon ... so, aku just buat utk kesihatan je ... kire ye target utk tidak cepat semput ...

rase ye skrang (itu pon kalo ko ingat bdn keding aku time matrix), maybe skrang berisi sket ... sket je laa ... tak byk mane pon ...