Update...Update...

|

Assalamu'alaikum n salam muhibbah...
Agk lama ak xhupdate blog ak yg makin bersawang ni...huhuhuh...bkn xnk update, malas bermaharajalela dlm diri ak...! huhhu...dont know why....
actually,byk je perkara yg berlaku sblm ni...suke..duka..di adun dgn penuh teliti agar terhasil nye resipi pengalaman dan kenangan...! alhamdulillah..ak dpt tempuhi nye dgn tabah dan kekuatan yg diberi oleh ALLAH...
terbaru ttg ak is, ak br selesai mngendalikan satu persembhan yg bg ak(yg xde sijil koreografer ni n dgn ilmu yg xcukup ni..)grand...bg ak la...huhhuhu..show utk org luar dr U ak...bwk lagu Nirmala dr Dato Siti tu...! pening seh nk pikir step utk lagu tu...dgn masa yg begitu terhad n suntuk...! nasib ada yus..maoh n che am..gabungkn idea2 diorg...siap pon tarian tu..! Alhamdulillah...thanks also to girls cause bg komitmen yg penuh n all out time performe...abg lan puji korang nye energy time performe...! salah2 tu...biasa la...ak pon ada buat salah...tp, energy utk lagu tu,korg mmg power...! tu yg di perlukan...! step salah...bun jatuh ke..cucuk sanggul tercabut ke...! xkesah...janji, show tu nmpk grand...bangga ak dgn korang..! pls...pls..! teruskn mcm tu n tingkat kn apa yg perlu..! hhihihi...
tu salah satu part yg best n gembire bg ak..byk lg...ak bercuti ke Pulau Pangkor n Langkawi dgn family ak...audition kali ke-2 ak...byk lagi la...nnt ak susulkn dgn gmbr2 ye dlm entry akn dtg...wlaupon dh lama berlalu...huhuhu...
part duka ye...yg ketara n meninggalkn kesan dlm diri ak...pabila persembahan utk lagu Satu Malaysia yg stepnye ak tiru bulat2 dr step Festkum dulu,dikatakan mmperagakan badan...! bkn tarian pon...mcm senamrobik je step nye...tp,di kata mcm tu..! kesian bdk pompuan...! serius...start isu tu...ak lama gk r nk cool down...! cube xnk amek port kn..tp,xleh r...sbb ak ketua kn...damn r!!! tgk r apa ak kn buat...!
tu je kot utk skrg...warm-up dulu...! nnt kejung otot2 jari ak taip lebih2...

5 comments:

Nyda Zamani said...

perghhh...dah berjinak2 jadi koreografer dah adik2 ku...bagus3!!
keep it up...
rindunye kencana pawana!!

skid soil said...

cmtulah ajem,sonok dgr ko hepi2 wat show.pasal kes yg merepek tu,abaikan je.wlupn mmberi kesan dan impak negatif,katenye..tettt..persetankan mereka.hmm,mane vid nyer,nk jgak tgok show yg grand itu.gdlak utk kencana pawana utk show2 strusnye,dan smoga dprmudahkan segala prjalanan korang,n hrp2 rezeki korg bertmbah2.ni aku xske nk ckp psal korg ni,touching plak.siot!

ps:rndu gile2 nk nari dgn korg.

Diriku.... said...

to kak nyda: sikit2 kak...hajat di hati,nak gk jd koreografer..huhuhu... doakn kiteorg,k...rindu gk kt akak..! bile nk dtg ump lg?

to daoz: xleh dowh nk persetankan kes tu..kesan nye bgtu mndalam dlm diri ak..!vid? ada je...tp,meh r dtg ump ni..! tgk..xnk r letak kt blog...sogan den..! amin3 ya rabbal'alamin..thanks daoz.. kiteorg kt sini pon,doakn ko sukses dgn team mate yg baru..dgn environment yg baru..n lebih berjaya dr kiteorg..jgn lupe kt kiteorg kt sini yg xsehebat di sana sudah la ye...kiteorg pon rindu nk nari dgn ko..lg2 krisis penari laki ni..! damn!

skid soil said...

kes tu biarkan la berkubur.mende da lepas xgune pn nk heran.tp aku fhm bila ko kate kesan tu mndalam,even kte act cool pn,still kite snanyer terkesan dgn ape yg berlaku.aku still adjust lg dgn cara kt cni,sme oke dgn team yg bru cuma xdelah segalak mcm dgn korg kan.lite2 je,karang aku tetibe all out bergurau dgn dorg,sentap plak.haha. bwk2 la cr penari laki lg,mntk tlong yus tu cr pelapis baru sblm die plak tggalkn KP.

Diriku.... said...

huhuhu...kamek cube..!che am tu patut cari...! duk bilik je lyn tut..tut..tut...!ak dh maleh dh...mcm ak sorg je yg gigih..