Punah Harapan...

|

br je smpi umah edisi kedua...heheheh...bila nmpk si dia online,ak gembire..ak sape dgn senyuman yg die xnmpk...then die bgtau mengenai die dikenal kn seorg lelaki oleh kwn nye yg blja di mesir.. dan die pun mula mnyukai lelaki tersebut..khabarnye, lelaki tersebut blaja dlm ilmu usuluddin..sah2 beragama tinggi..nak di bandingkn dgn ak,hmmm..mngeluh je la..


jujur la ak katakn..ak rasa mcm nak nangis pon ada..meraung giler2 pon ada... mnyanyi kuat2 pon ada...sbb cinta yg ak harap jd,xjd..musnah sblm didirkan..ak mmg suke kt si dia..die ada ciri2 perempuan yg ak idamkn...wlaupon bkn 100%(xsume manusia sempurna kn!!!)..tp, dlm hati ni,ada die je...berat dh hati ak..kecewa... sbb ak teramat suke kt die...mcm2 dah ak plan utk jdkn dia teman hidup ak..tp,tertangguh oleh tugas yg lebih pntg iaitu blaja..time ni la ak final year,PSM sgala...just msg n call je penghubung kami...ak cube jd lelaki idaman nya..tp, perasaan manusia kn..mana leh paksa2..


nasib ak mmg mcm ni kot..gagal dlm bercinta..hahaha...lain r org lain kn..dh dpt cinta,cari lain jugak,caras org(xde kaitan dgn org sekeliling ak..)...ak ni,xdpt2 lg..sape nak jwb..!hehehhe...ak tertnye2..adakah disebabkn ak penari U..? agknye,penari lelaki xlayak ada girlfriend ke??rendah sgt ke agama??hmm...mngkn ye..mngkn tidak juga..kn3..!!! ak buat persoalan ni,ak mcm terdgr,kwn die ada bgtau apa nnth..ak pon xbrp ingt..tp,something la..xtahu nk explain mcm mana...


kpd si die, smoga berbahagia la ye..smoga pilihan awk tepat n smoga die adlh lelaki idaman awk..
agk serik lak nak cari yg baru...tkut sejarah mngkn berulang...

2 comments:

skid soil said...

sabar ye jiem!

Afzainizam said...

┌─┐ ─┐
│▒│ /▒/
│▒│/▒/
│▒ /▒/─┬─┐
│▒│▒|▒│▒│
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│
└┐▒▒▒▒▒▒
└┐▒▒▒▒┌
Peace no war...
Selamatkan Palestin.. Tanggungjawab Yang Wajib Ditunaikan ... Selamatkan Gaza!
Ratusan ribu rakyat Palestin berada di ambang kebuluran..

Misi KeAmanan dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…