CUTI!!!!

|

Assalamu'alaikum....salam perpaduan...

pergh,...lama siot xhupdate blog...! sorry guys...! hilang idea r nk letak apa kt blog ni...plus,keadaan kesihatan ku yg xbrp stabil...sorry sesgt....
entry kali ni,saje nk kongsi ttg percutian mengejut yg family ak buat...rancangan awalnya,nk g kedah or perak...tp,boleh la dikatakan,ak perosak rancangan percutian tersebut...sbb,ak balik umah pertengahan cuti...so,xdpt la kami g sana..kami pon bercuti ke JB...! bkn JANDA BAIK LA...ish...!!!!JOHOR BAHARU....kami bergerak pagi2 rabu 28hb...bertolak ke KOTA TINGGI.kami bermalam di AIR TERJUN KOTA TINGGI,JOHOR....hampeh tmpt tu....i mean dr segi kemudahan la...tmpt mandi2 segala tu,ok la...menarik...bersih...ak suka suasana di sana...aman dan damai....! jauh dr bandar...!then,ari khamisnya, kami bergerak ke DESARU...hanya sekadar mnyejukkn mata...menenangkn jiwa....then bergerak ke DANGA BAY...kt DANGA BAY,family ak mkn malam kt situ...kecewa ak,ak order mee bandung,tp,kuah nya,mcm masak asam....buat malu org johor je gerai tu....! dh la servis lembap...! harga mahal...!eeeeeeeee.....
ku sertakn di sini,gmbr2 yg sempat diambil...

3 comments:

Daoz said...

kenapa ade $ dlm ejaan kesi$hatan??maknenya kesihatan ko tu ade sgkut paut dgn duet eh?

dah kt danga bay tu nape xmkn kt singgah selalu??

tentang ku... said...

eh..ada eh...!? mana ada...! saja je kn...nk buat gosip!

herryansyahtawau said...

hang ni,,,
len kali ajaklah gue bercuti sekali...
gue der jer kat Johor ni..
:)