Mengarut!!!!

|

smlm...ak tertido sbb dh xtahu nk buat apa...dlm kekhusyukkn tido,ak bermimpi... tp,mimpi ni,xboleh bla...! ak mimpi ak g audition Anak Wayang yg astro tu...(nasib baik Anak Wayang,glomour sikit dr Pilih Kasih kt RTM tu...hampeh!!!!) dlm mimpi tu,ak g audition dgn 2org kwn ak...kwn baik ak yg hnya boleh dikenali sbg M(xleh letak nama penuh,nnt ada la mulut bersuara..hahahah),dan sorg lg..ha!!!yg sorg lg ni,ak xbrp pasti sape makhluk tuhan ni...tp yg pasti kwn rapat ak...mcm biasa la..mcm ak g audition nyanyi yg ak xdpt tu,mula2 just teman kn kwn,aleh2,ak pon masuk sekali sbb kwn baik ak si M tu buat isyarat muka kt ak suruh join gk...! dialog yg dibagi masa dftr,sah2 la xhafal...kate temankn kwn...buat apa ak hafal kn...!! mimpi tu berakhir kt situ je...lps ak sedar mimpi ni mngarut dan ak xnk ia berlarutan,ak terjaga(sambil tersenyum sorg2...) buat seketika dn kembali tdo...hahahah..
chop!! knp ak mimpi ak g audition berlakon ek?? ak bkn minat berlakon..tgk anak wayang tu pon xpernah...knp ek???motif!!!

9 comments:

iPai said...

wahahah ... tp mcm ne ko tau pasai ade dialog yg kene hafal ??

nie nak bgtau ... anda di tag ..

tentang ku... said...

dtg2 audition tu,mmg di bagi dialog utk dihafal...(dlm mimpi ak la..xtahu yg realitinye...)

jejaka anggun said...

dah nama pun mainan tido...
gi main jauh2!!

Daoz said...

dan2 je ank wyg lagi grand dr pilih kasih,ko ade tgok ke..grrand pn sbb ade fazura jek..ko x trpikir ke nape ko mmpi g audition ank wyg bkn plh ksh?mcm nyanyi gak la,ko gi bntg rtm bkn af..sbb?

Diriku.... said...

ak ckp grand tu base on publisiti la...!!! dlm rancngan tu,ak xtahu la...ak bkn tgk pon...
bntg rtm tu,sbb ak ikut kwn...!!! hish!

Daoz said...

siyes dowh ank wyg mmg pilih ghupe sbb bakat mcm lite2 jer..thn dpn aku,kay,yuyun,syidek nk pakat gi audition..haha..bajet bagus je kan..bese r 1st season mcm kureng sket sbb baru kan,kalu ak spontan kena wat cmtu pn ak rase cam gelabah kot.duk dpn tv sdap je hanjengkan dorg.

Diriku.... said...

sgt pilih ghupe...!!! bgs2... korang join r nnt...!!!

Irine Nadia MaRceLLo said...

sebenOnye..mimpi tuh da btukar menjadi mimpi songsang..sbb sepatutnya abg kene pegi RTM punyew!!wawawa:P

Kite kembali ke angkasapuri~!heeeeeehhehhee

Diriku.... said...

RTM tu dh lps...sptt nye pegi af ke...OIAM ke...br kene!